torsdag 27 januari 2011

Behovet av motstånd

Jag kan inte låta bli att beundra revisorn Inga-Britt Ahlenius, som först fick en hel korrupt EU-kommission att avgå, och sedan gav en hästspark till den värdelöse generalsekreteraren Ban Ki-Moon. Vilken kvinna!
Sen får man väl harangera Janne Josefsson och Uppdrag Granskning, Sveriges främsta grävande journalister. Och idag har idrottsborgarrådet i Stockholm, en 29-årig ungmoderat, bytt fot och lovar nu plötsligt höjda bidrag till idrottsrörelsen i Stockholm, sedan Svenska dagbladet fyllts av arga upprörda insändare.
Det stödet hade vi på folkbiblioteket sannerligen behövt. Det räcker inte med Siv Widerberg! Det går att skapa opinion mot neddragningarna. Använd er av media, för 17.
Mats Myrstener

1 kommentar:

Mats M. sa...

Och idag har idrottsborgarrådet Regina Kevius plötsligt "gjort en pudel"! Men fortfarande vågar hon inte gå ut och möta sina väljare inom den ideella idrottsrörelsen. (Vet ni förresten vilken moderat politiker som kallas "gåsen", apropå politiska djur? Dvs ingen vågar kritisera honom, och gör man det så rinner det ända av honom ...?)